Diş Eti Tedavisi Fiyatı Ne Kadar?

Diş eti tedavisi

Diş eti tedavisi fiyatı ne kadar, diş eti çekilmesi tedavi fiyatı ne kadar gibi soruları sıklıkla almaktayız. Fiyatlandırma, yapılacak işleme göre değişiklik göstermektedir. Çok basit tedavilerle süreç tamamlanabileceği gibi, uzun ve materyal maliyeti olan süreçler de olabilir.

İdeal olan, planlamanın hekiminiz kontrolünde ve bilim ışığında yapılmasıdır. Diş eti tedavilerinde hekimin işçiliği, hassasiyeti kadar, hastanın ağız ve diş bakımı da tedavinin ömrünü artırmaktadır. İyi bakılmadığı takdirde yapılan işlemlerin etkisini yitirmesi kaçınılmazdır.

Diş Eti Tedavisi Fiyatı Ne Kadar?

İşlem

Ücret

Detaylı diş temizliği

200TL – 400 TL

Küretaj ve derin cep temizliği

500 TL (Bölgesel)

Bağ dokusu ve diş eti operasyonları

1000TL – 1500TL (Bölgesel)

 

Greft ve ekstra materyal ücretleri

100 Euro – 200 Euro

(Kullanılacak miktara göre artabilir)

Yukarıda belirtilen fiyatlandırma bilgileri, fikir sahibi olmanız için verilmiştir. Daha detaylı bilgi için hekiminize başvurabilirsiniz. Ayrıca Türkiye Diş Hekimleri Birliği fiyat tarifesi 1. Bölge Ankara Diş Tedavi Fiyatlarına da bakabilirsiniz.

Diş eti tedavisi olduğunuzda, hekiminizin önerilerini harfiyen ve eksiksiz yerine getirmelisiniz. Başarının hekiminizden çok size bağlı olduğunu unutmayın.

Diş etleri, ağız sağlığının en önemli belirteçlerinden biridir. Ayrıca, diş eti tedavisi, gülüş tasarımı ve diğer estetik tedaviler için de en büyük temeldir.

Gülüş Tasarımı