Amerikan İmplant Fiyatları

Amerikan İmplant Fiyatları

Amerikan implant fiyatları, yurt dışından ithal edilen ürünler olması sebebiyle, sağlık sektörünün dışında ulaştırma ve ekonomik parametrelerden de oldukça etkilenen fiyatlar olarak ön plana çıkmaktadır. Bu tedavi yönteminde, uygulama yapacak olan diş hekiminin tecrübesi, hastada bulunan diş eksikliğinin sayısı ve kullanılacak implantın markası, implant fiyatlarının doğrudan değişmesine neden olmaktadır.

Amerikan implant fiyatları birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Fakat kesin bir fiyat listesi yayınlanması uygun olmamaktadır. Diş hekiminize giderek öncelikle muayene yaptırmanız gerekmektedir. Diş eksikliğinizin giderilmesi için kullanılacak tedavi yöntemlerini ve takılacak en uygun implant fiyatlarını bu şekilde daha net öğrenebilirsiniz.

Amerikan İmplant Markaları

Ülkemizde birçok Amerikan implant markaları bulunmaktadır. Çoğunlukla kullanılan implant markaları, Amerikan menşeili ithal ürünlerdir. Son teknolojik özelliklere ve uzun ömürlü yapılara sahiptir. Diş eksikliği sorununun çözülmesi için kullanılan hastalarda, olumlu sonuçlar elde edilmiştir. Ülkemizde kullanılan Amerikan implant markaları;

  • Bicon Dental Implants
  • BioHorizons
  • Keystone Dental İmplant

olarak bilinmektedir.

“Bicon Dental Implants”

1985 yılında ABD’ de kurulmuştur. Implant sektöründe kalitesini tüm dünyada duyurmayı başarmıştır. Implant sektöründe en eski şirketlerden birisi olmaktadır. Araştırma ve geliştirme üzerinde ki çalışmalara milyonlarca dolar harcayan Bicon Dental, implantların daha rahat uygulanması ve daha uzun ömürlü olması adına pek çok patentli teknolojiler üretmektedir.

“BioHorizons”

Kurulum zamanı eski tarihlerde olsa da 1997 yılları arasında dental implant üretimine başlamıştır. ABD menşeili en tanınmış implant markaları arasında yerini almaktadır. Üretime geçtiği zamanlarda sadece Amerika da satış yapan BioHorizons, kısa süre içerisinde bütün ülkelerde implant satışlarını yapmaktadır. Günümüzde ortalama 90 ülkede satışlarını doğrudan yapabilmektedir.

“Keystone Dental İmplant”

2006 yılında ABD’ de kurulmuştur. Implant sektöründe yeni bir markadır. Buna rağmen üretimlerinin kalitesinden dolayı birçok ülkede tercih edilmektedir. Genellikle farklı çene ve kemik yapılarına uygun olarak gerçekleştirdiği çalışmalarında, kolay uygulanabilir implant üretmeyi hedeflemektedir. Şimdiye kadar kendi tasarladığı 3 implant ürününün patentini almış olan Keystone Dental İmplant markası, çalışma ve tasarım süreci boyunca çok fazla sermaye ve emek harcamıştır.

Amerikan İmplant Fiyatları

Günümüzde farklı markalar tarafından üretilen farklı implant üreticileri bulunmaktadır. Bu implantlar genellikle farklı özelliklere sahip olup uzun ömürlü kullanılmak amacıyla tasarlanmaktadır. Yurt dışından ülkemize gelmekte olan bu ürünler, kura bağlı olarak fiyatlarında değişiklik yapılmaktadır. Uygunluk açısından sabit bir fiyat söylememiz doğru değildir. Erce Bereçoğlu polikliniği olarak sizlere sunduğumuz implantların fiyatlarını ve tedavilerin detaylı şekilde tarifelerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilir, sorularınız hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz.