2023 Diş Tedavi Fiyatları
2023 Diş Tedavi Fiyatları

2023 Diş Tedavi Fiyatları

2023 diş tedavi fiyatları Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) tarafından yayınlandı. TBD’nin önerilen fiyatlar listesi haricinde; muayenehanenin teknolojik donanımı, sunulan hizmetlerin niteliği gibi faktörler de fiyatlar üzerinde belirleyici olabilmektedir.

2023 diş tedavi fiyatları ne kadar? Türk Dişhekimleri Birliği tarafından açıklanan detaylara göre fiyatlar belli ölçütlere göre değişebilmektedir. Bunlar aşağıda, maddeler halinde özetlenmiştir.

  • Köprü tedavileri dahilinde yapılacak her diş, kuron cinsine göre değerlendirilmektedir.
  • Hassas (anker) ve yarı hassas tutucuları içeren protezlerde eleman fiyatları ve diğer masraflar ücrete ayrıca ilave edilmektedir.
  • Cerrahi işlemlerde protetik uygulamaya ihtiyaç duyulması halinde, protez başlığında belirtilen birim fiyatları ayrıca ilave edilmektedir.

2023 Diş Tedavi Fiyatları Listesi

Diş tedavisi kaç TL? Ülkemizde ağız ve diş sağlığı problemi yaşayan çok sayıda hasta bulunmaktadır. Fiyatlar, tedavinin ne olduğuna ve ek işlemlerin gerekip gerekmediğine göre değişiklik gösterebilmektedir. Ülkemizde implant, diş teli, diş çekimi ve kanal tedavisi gibi uygulamalar sıklıkla gerçekleştirilmektedir. Peki diş çekim fiyatları nedir?

Diş tedavisi her ne kadar temel bakımdan bazı çerçevelere sahip olsa da tamamen kişisel bir uygulamadır. Hastanın genel sağlığı, ağız ve diş yapısı, gündelik alışkanlıkları bu tedavilerin detaylarını değiştirebilir.

Diş tedavileri, mevcut sorun ne kadar ilerlerse o kadar zor, karmaşık geçecek ve uzun sürecektir. Bu nedenle ağız ve diş bakımına özen göstermek, herhangi bir şikâyet oluşmasa da rutin diş kontrollerini yaptırmak oldukça önemlidir. Böylece problemler ilerlemeden basit çözümlerle ortadan kaldırılabilecektir.

Benzer İçerikler
Herhangi bir sonuç bulunamadı.
Popüler İçerikler
Diş Beyazlatma
Diş Beyazlatma
Diş beyazlatma, dişlerin yüzeyindeki lekeleri ve sararmaları…
Benzer İçerikler