Smile Design England

“Smile Design England” çalışmaları, hastaların talep ettiği, ağız ve diş sağlığı hizmetlerini, estetik bir biçimde uygulayan yan alanlardan bir tanesidir. Hastaların çözüm talep ettiği durumların yanı sıra “gülüş estetiği” açısından gerekli olan birtakım çalışmalar da gerçekleştirilmektedir.

“Smile Design England” talepleri, alanında uzman olan hekimlerin yer aldığı medikal kliniklerde ve polikliniklerde gerçekleştirilmektedir. Türkiye merkezli olmak üzere tamamlanan ilgili çalışmalar; Ankara’da Erce Beleçoğlu’nun muayenehanesinde özgün çalışma detaylarıyla tamamlanmaktadır. İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın ve dünyanın farklı coğrafyalarından sağladığımız ulaşım destekleriyle, siz de talep ettiğiniz estetik gülüş tasarımı çalışmalarını bizimle planlayabilirsiniz. Avantajlardan siz de faydalanabilirsiniz.

Smile Design England

Smile Design England Center

  • Yanlış dizilimle görünen dişlerin düzeltilmesi
  • Eskik olan dişlerin tamamlanmış bir görünüme kavuşturulması
  • Çapraşık görüntünün tedavi edilmesi
  • Eksik dişlerin, düzgün dizilime kavuşması için tamamlanması
  • Plak ve tartar temizliği
  • Diş etinin optimum şartlara getirilmesi
  • Lekeli dişlerin temiz bir görünüme kavuşturulması

gibi hizmetlerle desteklenen gülüş estetiği çalışmalarına ek olarak, hastaların fiziki yapılarına özgü olarak güncel ve farklı tedaviler de uygulanmaktadır.

Gülüş estetiği, bir kişinin doğrudan ağız sağlığını etkileyen ve aynı zamanda sosyal hayat içerisinde özgüveninin yükselmesini sağlayan unsurlardan olan estetik görünüme de kavuşturulması sağlanan çalışmalardır.

Digital Smile Design

Gülüş tasarımı taleplerinizin tam olarak karşılanması, uygulama yapılacak olan medikal alanın sahip olduğu teknolojik cihazlarla doğru orantılıdır. Yüksek teknolojiye sahip olan cihazlarla yapılan işlemlerde, 3 boyutlu tasarımlar ile dişlere tam olarak uygun şekilde müdahaleler yapılır.

Erce Beleçoğlu dünyanın farklı bölgelerine ulaşabilmek için çalışma programları yapan, Ankara merkezli polikliniğinde gerçekleştireceği hizmetler için koordinasyon hizmetleri de planlamaktadır. Türkiye’de uyguladığı özel tedaviler için, Avrupa başta olmak üzere birçok lokasyondan hasta için, yurt dışı transfer ve konaklama hizmetlerinde destek sunulmaktadır ve programlama yapılmaktadır.

Sağlık turizmi kapsamında değerlendirebileceğiniz tedavi hizmetlerimizden faydalanarak, siz de hayal ettiğiniz estetik gülüşe sahip olabilirsiniz. Polikliniğimizden almak istediğiniz randevular için, online adreslerimizden, web sitemizden ve telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bizimle irtibata geçerek, tedaviler hakkındaki güncel fiyat bilgisine ve tedavi talep ettiğiniz uygulamalara dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.